Meet&Shop van Willemijn en Martine

Terwijl ik dit artikel schrijf, zit ik nog steeds na te genieten van deze geweldige dag! Wat een lieve meiden! Maar laten we maar bij het begin beginnen.. Jullie kennen Willemijn en Martine van de blogs 2WMN en Live Life Gorgeous vast wel! Zo niet, dan zou ik deze twee blogs nu meteen gaan bezoeken! Ik volg Martine en Willemijn al een hele tijd, dit keer organiseerden ze voor de derde keer de Meet&Shop. Een (shop)dagje in Groningen waarbij ze ons hun favoriete winkels lieten zien. Hier moest ik natuurlijk bij zijn, ik heb mij dan ook meteen aangemeld. Een aantal weken geleden ontving ik een hele leuke mail van Martine en gisteren vond de Meet&Shop van Willemijn en Martine dus plaats.

Meteen na deze mail is er een groeps app aangemaakt voor en door alle uitgenodigde meiden. Duizenden appjes later was het dan eindelijk tijd om elkaar te ontmoeten, face to face. Marije, een van deze meiden, woont ook in Leeuwarden, met haar sprak ik af op het station van Leeuwarden. Samen liepen wij naar de afgesproken plek. Al snel was iedereen aanwezig en kon de dag beginnen. We hebben heerlijk geshopt en gegeten, maar vooral gekletst. Wat een geweldige dag!

Met zulke leuke meiden vliegt de tijd natuurlijk snel voorbij, voordat ik het wist zat ik alweer in de trein terug. Lieve Marije, Marrit, Malu, Madelaine, Inés, Joyce, Inge, Rosita, Myrthe en Iris ik wil jullie heel erg bedanken voor de leuke groepsapp gesprekken (ik heb meerdere malen hardop moeten lachen, schoeieh!) en deze gezellige middag. Ook nu stromen de leuke appjes nog binnen, ik heb het gevoel dat dit zeker niet de laatste keer is dat wij elkaar hebben gezien!

En lieve Willemijn en Martine heel erg bedankt voor deze geweldige dag! Ik vind het super dat jullie zoiets organiseren, ik heb dan ook een hele leuke dag gehad. Jullie hebben ons heel erg verwend met deze prachtige goodiebags. Alleen deze gezellige dag was al meer genoeg geweest!

Mijn aankopen:
Jurkje van de Jane Norman €29,-
Mijn eerste Mac lipstick in de kleur: Craving

De goodiebag
En dan hebben we het ook echt over een goodiebag. Veruit de leukste die ik ooit heb gehad, ik ben zo blij met alle mooie producten uit de goodiebag!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s