Beautygloss party 2015

Wat een geweldig weekend heb ik achter de rug! Vrijdag vond de Beautygloss party plaats en gisteren reisde ik af naar Groningen voor de Meet&Shop van Willemijn en Martine. Normaal gesproken plaats ik altijd de Tineke`s diary op zondag, maar het verslag van de Beautygloss party deel ik toch liever met jullie. Morgen een artikel over de Meet&shop van de meiden van Live Life Gorgeous. Dit jaar was het de derde keer dat ik bij de BG party aanwezig kon zijn. Lees snel verder voor het verslag van de Beautygloss party 2015!!

Hoewel de Beautygloss party pas om 17.oo uur begon, kwam Miranda `s ochtends al bij mij zodat wij ons samen konden optutten. Ze heeft speciaal voor dit weekend mijn nagels gelakt, ik ben hier namelijk zo slecht in! Aan het begin van de middag kwamen wij aan in het mooie Amsterdam zodat wij nog even konden shoppen. De eerste winkel die wij bezochten was ook meteen de enige winkel waar ik iets kocht, de Forever 21 blijft mijn favoriete winkel in Amsterdam. Na de River Island, Topshop, Pimkie en de Pieces te hebben bezocht, sloten wij aan in de rij voor de Beautygloss party. Dit jaar was het de eerste keer dat ik de 18+ party bezocht, wat was het heerlijk rustig vergeleken met de zaterdag. We hebben genoten van deze dag/avond. Ik ben zo blij met al mijn aankopen en ik heb het zo gezellig gehad met Miranda. Kortom, een hele geslaagde dag. In 2016 zijn we er ook vast weer bij!

Aankopen Amsterdam:
Forever 21

Aankopen van de Beautygloss Party:

En tot slot…. De inhoud van de goodiebag:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s