Terugkijken naar oude outfits

Wanneer ik weinig inspiratie heb, kijk ik altijd op mijn oude blog. Dit is nog echt een jurkjes/fashionblog. Het grootste gedeelte van mijn blogposts bestond uit outfits.  In de blogpost van vandaag ga ik terugkijken naar oude outfits en stel ik mijzelf de vraag of ik deze outfit nog steeds zo zou gaan dragen. Een soort terugblik naar de outfits van 2 a 3 jaar geleden. Ik ben benieuwd of mijn stijl erg is veranderd in de afgelopen jaren. In 2013 was ik ook al gek op jurkjes. Mede door mijn blog ben ik een grote shopaholic geworden. Als ik het bloggen destijds niet had ontdekt, had er nu veel meer op mijn spaarrekening gestaan. MAAR… Dan had ik wel mijn allergrootste hobby moeten missen.

2014

Outfit 1: Ik denk niet dat ik deze outfit nog snel zou gaan dragen, maar vind hem nog steeds erg leuk! De witte blazer heb ik nu al 3 jaar en vind ik ideaal voor de lente.

Outfit 2: Het is dat ik het jasje heb weggedaan, maar ik zou een outfit als deze nog steeds precies zou dragen. Door deze outfit mis ik mijn (nep) leren jasje toch wel!

Outfit 3: Ook dit jurkje heb ik al weggedaan, deze outfit blijft een van mijn favorieten.

Outfit 4: Mijn jurkjes met print pas ik op dit moment niet, maar van zulk soort combinaties hou ik nog steeds. Een jurkjes met een print waarbij ik een bijpassende blazer draag.

Outfit 5: Vlak na het maken van deze outfit was ik helemaal uitgekeken op mijn basic jurkjes. Dit jurkje had ik ook in het zwart en rood. Nu ben ik juist weer helemaal gek op basics en heb ik wel heel erg spijt dat ik deze weg heb gedaan.

Outfit 6: In zulk soort outfits zie je mij de laatste tijd alleen maar! Een jurkje, mijn zwarte blazer en zwarte enkellaarsjes. Al ben ik niet zo weg van de schoenen die ik hier droeg

2013

Outfit 7: Wat een leuk jurkje, ik kan mij niet meer herinneren dat ik deze had. Of ik deze nog steeds zou kunnen dragen? Ja!

Outfit 8: Oei, deze outfit vind ik toch echt wel minder. De schoenen en tas vind ik absoluut niet mooi bij elkaar. De kleur van het jurkje vind ik wel weer erg leuk.

Outfit 9: Grappig, deze outfit droeg ik vorige week nog. Maar dan wel met een andere (vergelijkbare) tas en schoenen.

Outfit 10: Sinds 1 jaar draag ik geen vesten meer. Op een of andere manier kan ik er niet meer zo goed tegen, het kriebelt zo! Een outfit als deze zou ik nog steeds dragen, maar dan met mijn witte blazer.

Outfit 11: Hier droeg ik nog hakken. Een goed voorbeeld van een outfit die ik nog wel leuk vind, maar niet meer zo snel zou gaan dragen.

Outfit 12: Eigenlijk geldt hetzelfde voor deze outfit. Ik vind de combinatie nog steeds erg mooi, alleen zie ik mijzelf niet zo snel weer op hakken lopen.

2012:
Eind 2011 ben ik begonnen met bloggen, maar in 2012 plaatste ik mijn eerste outfits. In dit jaar ben ik begonnen met het ontdekken van mijn eigen stijl. Ik heb nooit hele extreme dingen gedragen, maar het ontdekken van mijn persoonlijke kledingstijl ging gepaard met heel veel blunders. 

Outfit 13: Mijn spijkerblouse heb ik inmiddels ingeruild voor een spijkerjasje, ook deze outfit vind ik best leuk!

Outfit 14:
 Weer een voorbeeld van een outfit die ik nu ook nooit meer zou gaan dragen. Volgens mij is dit ook de enige keer dat ik ooit een riempje bij een jurkje droeg. Hier hou ik totaal niet van.

Outfit 15: Nog een basic outfit, dit was in de tijd dat ik Ebay net had ontdekt en hier een hele hoop kettingen kocht.

De conclusie? Eigenlijk is mijn stijl amper veranderd. Ik draag de laatste tijd alleen weinig printjes, de komende jaren hoop ik toch weer wat meer kledingstukken met bloemenprints te kopen. Achteraf heb ik wel spijt van het wegdoen van een aantal jurkjes en mijn (nep) leren jasje. De komende tijd moet ik toch minder snel iets wegdoen. Is jouw stijl de afgelopen jaren veel veranderd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s