Typisch Tineke

Op een blog kwam ik een artikel tegen over haar signature look, de stijl waaraan je haar altijd kunt herkennen. In het begin van dit jaar was ik mijn stijl een beetje kwijt. Na het bekijken van oude outfit foto`s ben ik er over uit. Er zijn nog genoeg dingen die typisch Tineke zijn. Zo is mijn kledingstijl bijvoorbeeld al jaren hetzelfde en zijn mijn favoriete producten en hobby`s de afgelopen jaren ook amper veranderd. Thee drinken uit een hele grote mok om maar een bijvoorbeeld te noemen. Primark verkoopt af en toe hele grote mokken met leuke printjes en teksten, deze neem ik altijd mee. Ik heb hier gewoon een zwak voor. Plus dat het ook erg handig is dat je de mok iets minder vaak hoeft bij te vullen. Wat kleding betreft ben ik te herkennen aan mijn jurkjes, vesten en blazers. Ik ben stapelgek op bloemenprintjes, er zijn de laatste jaren niet zoveel leuke jurkjes en blazers te vinden met bloemenprint. Onder mijn jurkjes draag ik altijd een paar enkellaarsjes. Tenzij het zomer is natuurlijk, dan draag ik teenslippers! Mijn haar verandert wel eens van kleur, maar draag ik altijd los. De laatste tijd draag ik niet zoveel sieraden meer. Ik ben bang dat ik Fedde pijn doe met een van mijn ringen. En mijn kettingen zouden een dag met Fedde niet overleven. Laten wij het bloggen niet vergeten! Inmiddels heb ik al meerdere domeinnamen en blogs versleten, dit is denk ik mijn vijfde blog. Van de eerste twee kan ik mij de naam niet meer herinneren, de eerste begon ik op mijn 16de. Ik stopte na een paar weken weer. Toen startte ik in december 2011 met MySuperSweetLife. Na een paar jaar stapte ik over naar een .nl domein en toen ik zwanger was ben ik gestart met ‘Tot aan de maan en terug’. Bloggen is iets wat bij mij hoort. Ik heb meerdere malen overwogen om te stoppen, maar zou het veel te veel gaan missen. Wat hoort bij jouw signature look?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s