Onze vakantie op Ameland deel 1

Inmiddels zijn we terug van een tiendaagse vakantie naar Ameland. Wat hebben we genoten! Omdat vloggen niet zo mijn ding is, maar ik graag wel veel van onze vakantie wilde laten zien, besloot ik om iedere dag een fotoverslag te gaan maken. En dat mislukte natuurlijk meteen. Het was prachtig weer en mijn ouders waren de eerste twee dagen op Ameland. We hadden het zo gezellig en hebben van het mooie weer genoten. Hierdoor ben ik dus vergeten om van veel dingen foto’s te maken. Goed excuus toch? We huurden een prachtige chalet op de camping Klein Vaarwater. Deze camping is de grootste van Ameland en heeft een zwembad, overdekte speeltuin, bowlingbaan, restaurant en supermarkt. Klein Vaarwater ligt vlakbij de zee en in het dorpje Buren. Hieronder staan alle foto’s die de eerste drie dagen zijn gemaakt. Zoals ik al zei, het zijn er niet veel. Na deze blogpost volgt er ook nog een deel 2, 3 en 4. Ben jij al eens op Ameland geweest?

De vakantie begon al erg goed, voor de hele week werd er prachtig weer voorspeld.

Op de boot naar Ameland met mijn kleine spetter.

Ons kleine waterratje! Spelen bij de watertafel van familie.

En natuurlijk een klein beetje winkelen in Nes. De slippers en de grijze enkellaarsjes vond ik heel erg leuk.

De schoenen liet ik staan, wel nam ik twee leuke boekjes voor Fedde mee.

Campingleven: Lekker buiten eten en was op de waslijn! Nu is dit laatste misschien niet typisch iets voor op de camping. Wij wonen in een flat en thuis hebben wij geen tuin. Na zo`n vakantie als deze vol met mooi weer vind ik het dan weer extra jammer dat wij geen tuin hebben.

Na deze week moet ik gewoon afkicken van al die lekkere ontbijtjes.

GENIETEN!

En Fedde genoot waarschijnlijk nog meer!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s