Onze vakantie op Ameland deel 3

De een na laatste blogpost over onze vakantie op Ameland. Wij hebben nog geen datum, maar volgend jaar willen wij sowieso weer. De laatste dagen vond ik het niet heel erg dat de vakantie er weer bijna op zat, maar nu mis ik het enorm. Hele dagen buiten zitten, een prachtige omgeving en lekker veel kunnen fietsen. Het ultieme vakantiegevoel!

Dag 6
Het voelde al als vakantie, maar vandaag had ik weer echt het ultieme vakantiegevoel te pakken. Vroeg in de ochtend was het nog erg koud. Nadat wij hadden gezwommen en bij het huisje kwamen om te lunchen, was het al aardig opgewarmd. Donderdag was echt zo’n dag dat je tot laat in de avond buiten kon zitten. Fedde had nog een tijdje in het zwembadje gespeeld en voelde zich hierna waarschijnlijk niet helemaal lekker. Hij moest een paar keer wat spugen. Na drie setjes schone kleren op 1 dag, ben ik wel heel erg blij dat we hier een wasmachine hebben. Sowieso is deze chalet die wij via een particulier hebben gehuurd heel geschikt voor mensen met jonge kinderen. Kijk mee naar de foto’s die ik op de zesde dag heb gemaakt:

Wat is het ideaal om een wasmachine bij je chalet te hebben!

Fedde op bed voor een middagslaapje en ik met een boek in de zon. Ik ben trouwens niet verder gekomen dan bladzijde 16 doordat ik het veel te druk heb gehad met andere leuke dingen op vakantie.

Lieve. gekke jongen! Wat genieten wij toch met jou van deze vakantie.

En wij springen weer op de fiets om een stuk te fietsen en boodschappen te doen.

Onze traditie: Iedere vakantie een magneetje kopen voor op de koelkast.

Bij warm weer horen natuurlijk ijsjes! Die frozen yoghurt was heel erg lekker!

Deze hebben wij laten liggen, maar zagen er ook heel lekker uit.

Je ziet hem denken ‘Mem, moet ik nu alweer op de foto?!’

Prachtig uitzicht bij de Vleyen.

Wat is Ameland toch mooi!

Dag 7
Vandaag mochten wij opnieuw genieten van een prachtige zonnige dag. De rest van het weekend beloofd niet heel zomers te worden. In de ochtend zijn we naar het Oerd gefietst. Omdat wij alledrie een klein beetje waren verbrand, hebben wij de rest van de dag in de schaduw doorgebracht. Fedde in zijn zwembadje en wij lekker in het gras ernaast. ‘S avonds aten wij patat en een hele lekkere hamburger. Sinds een paar dagen spelen we steeds het spel triominos, erg verslavend.  Zodra wij thuis zijn zal ik kijken of ik dit spel ergens op de kop kan tikken. Het weekend is begonnen en het werd meteen een stuk drukker op het park. Ik geniet nog heel erg hier op Ameland. Maar stiekem vind ik het ook niet heel vervelend om snel weer naar huis te gaan en onze eigen spullen weer bij de hand te hebben. Hier zijn we de hele dag buiten en thuis hebben wij geen tuin. Na zo’n vakantie mis ik dat dan weer dubbel zo erg.

In de ochtend fietsten wij naar het Oerd.

Wat een uitzicht!

En weer door de duinen terug naar ons huisje.

Het zwembad weer vullen en lekker in het water spelen.

Dit ijs is zooo lekker!

We bestelden hamburgers en patat.

En raad eens wie dat heel erg lekker vond?

Aan het einde van de avond kregen wij nog visite.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s