Onze vakantie op Ameland deel 4

Hier alsnog de beloofde blogpost over onze laatste dagen op Ameland. De laatste foto`s stonden op mijn camera die ik kwijt was, achteraf bleek hij nog steeds in de koffer te zitten. Wat hebben wij genoten op dit mooie eiland, als ik deze foto`s zie krijg ik gewoon heimwee naar deze vakantie. De foto`s staan in willekeurige volgorde. Onze laatste dagen op Ameland waren heerlijk, al vond ik het ook niet erg om naar huis te gaan. Het is altijd erg jammer dat je meestal weer een hele tijd moet wachten om na zo`n vakantie weer een weekendje of week op vakantie te gaan. Halverwege deze vakantie hadden wij al besloten om volgend jaar terug te komen. Tijdens iedere fietstocht of bezoek aan het zwembad hadden wij het erover dat Fedde dit volgend jaar vast nog veel leuker zou vinden. In totaal zijn wij 10 dagen naar Ameland geweest en hebben eigenlijk al deze dagen ontzettend mooi weer gehad.

Tip: Geef nooit brood of ander voedsel aan een meeuw. Dan komen ze iedere dag weer langs voor eten. En geloof me, die beesten kunnen heel veel lawaai maken.

Tijdens het fietsen een pitstop bij het winkeltje Hello You in Ballum.

Hier kwamen we deze hele leuke rugzakken tegen, ze waren flink boven mijn budget anders had ik er zeker een meegenomen.

Al vanaf dag 1 had ik zin in softijs, toen wij er eindelijk een gingen halen koos ik toch voor een milkshake.

Voor Fedde had ik een schatkistje besteld, maar ook zijn voorkeur ging uit naar een milkshake 🙂

Een echte vakantie maaltijd. Ik durfde bij thuiskomst bijna niet eens op de weegschaal te gaan staan. Gelukkig viel het allemaal erg mee.

Nog een laatste keer naar het zwembad. Het ‘normale’ zwembad is erg klein, maar het pierenbadje was geweldig. Fedde kon er rondkruipen en overal bij op staan.

De laatste avond zijn we met Remco zijn familie naar de pizzeria geweest. Zijn ouders kwamen de laatste twee dagen ook langs. Echt heel gezellig met allemaal bekenden op de camping.

Nog een paar foto`s van onze chalet op Ameland.

Hopelijk kunnen we deze chalet volgend jaar weer boeken.

Nog een laatste rondje over de camping.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s