Nachtje weg naar Dwingeloo

Het fotoverslag van het nachtje weg naar Dwingeloo zou al veel eerder op mijn blog verschijnen, tenminste dat was de bedoeling. Door het prachtige weer van afgelopen week had ik weinig zin om achter mijn laptop te kruipen om een blogpost te schrijven. Inmiddels is het alweer een week later en is het eindelijk vakantie! Ik heb nog steeds verlof, voor mij is het al heel lang ‘vakantie’. Sinds gisteravond heeft Remco vrij en de komende week blijft Fedde ook lekker thuis van de opvang en zijn we dus lekker met zijn vieren thuis. Wij gaan waarschijnlijk wel een dagje weg, maar niet op vakantie. Het wordt dus een staycation voor ons. Hiervan wil ik veel foto`s gaan maken, maar eerst nog een kleine terugblik naar vorig weekend:

Vrijdag

Er kwamen weer pakketjes binnen. Inmiddels is mijn zoektocht naar een jurkje gestopt. Ik ontving er deze week weer een aantal, ook dit was het allemaal net niet. Ik heb de hoop maar opgegeven..

Dit jurkje is van Only Carmakoma. Het printje is leuk, maar ik vond hem niet lekker zitten en hij was ook nog eens totaal niet zomers!

Twee weken geleden hadden wij er een paar frisse dagen tussen zitten. Fedde heeft bijna niets meer met lange mouwen, dus ik bestelde deze shirtjes van C&A alvast voor de herfst. Ik wil er nu nog niet teveel over nadenken, maar de zomer is straks ook weer eens een keer afgelopen. Dat wordt straks flink wennen wanneer de temperatuur weer gaat zakken.

Eindelijk een pakketje die ik niet hoef te retourneren.

Mijn nieuwe schoenen van Anna Field! Ik heb eerder schoenen van dit merk besteld. Deze heb ik toen ook in de sale gekocht. Voor het paar hierboven betaalde ik nog geen 11 euro. 

Al tijden vond ik onze woonkamer heel vol en rommelig lijken. Na wat schuiven kwam ik tot de conclusie dat ik deze tafel niet meer in onze woonkamer vond passen. Ik vind hem nog steeds prachtig, maar een vierkante of rechthoekige tafel is veel praktischer. De tafel is inmiddels verkocht en een nieuwe is besteld.

Die avond had ik afgesproken om uit eten te gaan met oude klasgenoten. Een aantal ervan had ik al twee jaar niet meer gezien.

Niet de meest scherpe foto, maar het was zóóó gezellig!

Zaterdag

De ochtend verliep nogal hectisch. We werden laat wakker, moesten alles nog inpakken en naar het hotel rijden. Hierdoor maakte ik pas weer foto`s toen we al waren gearriveerd. We verbleven in een Fletcher hotel in de buurt van Dwingeloo.

En de rest van de dag maakte ik eigenlijk ook niet veel foto`s. We hebben gezwommen, van het mooie weer genoten en ergens wat gegeten.

Zondag

Na een lange nacht en een heerlijk ontbijt checkten wij uit. Fedde sliep tussen ons in, maar vond dit veel te gezellig. Heel veel slaap hebben we dus niet gehad. Houden jullie ook zo van hotelontbijtjes?

Na het uitchecken reden wij door naar Bakkeveen. Wij zijn een middagje gaan zwemmen bij een Molecaten park met een heel leuk zwembad voor kinderen. Tijdens het bezoekje aan deze camping werden wij erg verrast. Wat een prachtig park! Naast het leuke zwembad zat een hele mooie speeltuin, een overdekte speeltuin en een  apekooi. Ondanks dat het erg dicht bij huis is, zou ik hier wel eens een weekendje naartoe willen gaan. Wie weet, mocht het volgend jaar weer zo`n mooie zomer worden..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s