Naar de Charles Dickens markt in Leeuwarden

Afgelopen weekend vond er een grote kerstmarkt in Leeuwarden plaats, geheel in Charles Dickens stijl. Op zaterdag en zondag heb ik de markt bezocht, maar zaterdag was het toch echt een stuk drukker. Ik besloot om zondag weer wat foto`s te gaan maken voor een fotoverslag. Deze zondag was echt een hele leuke dag, zo werden wij wakker met een wit uitzicht. Overal lag sneeuw, prachtig zo`n witte wereld. Helaas was het niet koud genoeg en is de sneeuw al snel gesmolten. Bekijk hieronder de foto`s van zondag en maandag. De kerstmarkt was ook een succes, van mij mogen ze volgend jaar weer zo`n grote kerstmarkt organiseren.

Zondag

Zondag worden wij wakker met sneeuw! Zo jammer dat het kort bleef liggen. Hopelijk wordt het over een tijdje flink winter en blijft de sneeuw een paar dagen liggen. Het lijkt mij zo leuk om met Fedde in de sneeuw te kunnen spelen en met hem te kunnen sleeën.

Er kwamen twee nieuwe jurkjes van Next Direct binnen voor Yenthe. Het is dezelfde maat, maar het scheelt nogal in lengte. Beide zijn nog wat te groot. Binnenkort past ze hier zeker in, ze groeit namelijk zo hard.

Na Sinterklaas heeft Fedde een hele hoop duplo verzameld. Hij kan hier zo mooi mee spelen.

Als er sneeuw ligt moeten wij natuurlijk wel even naar buiten.

Aangekomen op de kerstmarkt.

Er reed de hele tijd een treintje van de ene naar de andere locatie. Hier hebben wij twee keer ingezeten, vooral omdat Fedde dit zo leuk vond.

Het was ontzettend koud, dit maakte de kerstmarkt wel extra sfeervol.

Deze geluksvogel mocht in de draaimolen. Natuurlijk koos hij zijn favoriet uit, de brandweerauto!

Heerlijk warm ingepakt, de buitenlucht en lekker wandelen. Daar val je ook snel van in slaap.

Maandag

Dit jaar doen wij niet teveel aan kerstversiering. Het witte ‘kerstboompje’ kochten wij afgelopen januari in de uitverkoop. Ik kijk echt uit naar kerst en de jaarwisseling in ons nieuwe huis. Volgende maand wonen wij hier gewoon alweer een jaar! Niet te geloven hoe snel de tijd gaat.

Yenthe ligt op bed en Fedde speelt fijn, tijd om even te gaan lezen.

Nog een spelletje spelen met zijn tweeën en dan is het alweer tijd om de kinderen naar de opvang te gaan brengen zodat ik naar mijn werk kan gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s