Wat ik voor mijn 27ste verjaardag kreeg

Na een heel gezellig weekend waarin ik mijn verjaardag vierde ben ik goed verwend. Voor het maken van een verjaardagverlanglijstje heb ik dit jaar lang na moeten denken, maar uiteindelijk heb ik allemaal leuke dingen gekregen. Voor de komende tijd staan er alleen maar functionele dingen op mijn wishlist. Zo willen wij gaan sparen voor een nieuwe bank, deze is stuk. En zitten wij te twijfelen om een airfryer aan te gaan schaffen. Ik zie hier altijd zulke lekkere recepten van voorbij komen. Genoeg dingen om voor te gaan sparen dus. Wat staat er momenteel op jouw wishlist?

Van Remco en onze kinderen kreeg ik onder andere twee mooie jurkjes die ik stiekem zelf had uitgezocht. De groene jurk is van H&M en heb ik ook in het zwart en rood. Het gestreepte jurkje is van Asos.

Deze douchefoam van Kruidvat is erg lekker. Een Dopper stond al lang op mijn wishlist.

Ik ben zo`n moeder die zelfgeknutselde cadeau`s van haar kinderen het allerleukste vind. Fedde had dit mooie hartje geknutseld bij zijn opa en oma.

Cadeaubonnen zijn altijd welkom. Eentje van Hema en een van The Bodyshop! Binnenkort weer eens even shoppen in de stad.

Ik ben zo benieuwd naar deze boeken. Ik heb er al veel positieve verhalen over gelezen. Ze zijn lekker dik en zien er erg mooi uit, dat beloofd al veel goeds.

Deze huisjes zijn van Dille&Kamille, naar zoiets ben ik lang op zoek geweest. Tot slot kreeg ik ook nog een mooie bos tulpen, 27 stuks om precies te zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s