Mijn verjaardagsweekend

Afgelopen weekend was mijn verjaardagsweekend, officieel ben ik pas vandaag jarig ( 18 maart) en mag ik alweer 27 kaarsjes uitblazen. Ik koos ervoor om het een dag eerder te houden. Het hele weekend stond eigenlijk in het teken van mijn verjaardag, van boodschappen doen tot het huis versieren. Wat een heerlijk weekend was het, vol gezelligheid en leuke dingen. Terwijl ik deze blogpost schrijf zit ik nog na te genieten. Op zaterdagavond keken wij eindelijk een film waar ik erg benieuwd naar was. Ik vond hem zo leuk dat ik hem komende week nog eens wil gaan bekijken. Hebben jullie dit ook wel eens, dat je zo onder de indruk bent van een film dat je hem meerdere keren wil bekijken? De foto`s van dit weekend staan in chronologische volgorde.

Mijn weekend gaat altijd van start op donderdag. Ik wilde wel even met de kinderen naar buiten, maar het was hartstikke vies weer. Na het ontbijt mochten ze eerst samen, in pyjama, op de grond spelen.

In de ochtend hadden we een afspraak bij logopedie voor Fedde. Bij thuiskomst ging Yenthe meteen op bed en had ik tijd voor Fedde. Hij is de laatste tijd wat uitgespeeld met al zijn speelgoed en verveelt zich snel. Ik besloot alle puzzels en spelletjes eens tevoorschijn te halen.

Hier was hij helaas ook snel mee uitgespeeld. Het wordt tijd dat het weer mooier wordt en alle kinderen weer lekker naar buiten kunnen.

In plaats van zon werden wij ‘getrakteerd’ op regen, regen en nog meer regen. Ik ben zo blij dat het komende week warmer en zonniger gaat worden.

Met een flinke boodschappenlijst gaan wij naar de supermarkt. Wij halen boodschappen voor mijn verjaardagsweekend. Zondag komt mijn familie langs om mijn verjaardag te vieren, officieel ben ik pas maandag de 18de jarig.

De verjaardagscadeau’s die ik voor Yenthe had besteld kwamen binnen. Het eerste en grootste cadeau wat wij haar willen geven is een huis van Roodkapje.

Dit huisje is van het merk Lilliputiens en ik ben er helemaal weg van. Dit is ook echt iets voor Yenthe. Ze is dol op poppetjes en houdt erg van knuffels en zacht speelgoed. Ik wil minder plastic speelgoed voor haar aanschaffen. Bij dit huisje zitten vier poppetjes (Roodkapje, de jager, de wolf en de oma) en een bedje.

Deze poppetjes kwam ik tegen via Riverhouse. Een speelgoed webshop met heel veel leuk (houten) speelgoed wat je kunt personaliseren, overal kun je een naam op laten drukken. Ik vond ze erg leuk en deze poppetjes zijn ongeveer hetzelfde formaat als de poppetjes van het cadeau hierboven. Ze zou er dus samen mee kunnen spelen.

Zaterdag vloog voorbij. We hielden een grote opruim en schoonmaak beurt, deden een paar laatste boodschappen en voor we het wisten moesten wij Fedde en Yenthe op bed brengen. De volgende dag vierde ik mijn verjaardag en versierden wij de woonkamer.

EINDELIJK keken wij A star is born. Als Lady Gaga fan wilde ik deze al tijden kijken. En wat was het een prachtige film. Mijn nieuwe favoriete film, ik zou hem zo nog een keer willen kijken. Hij maakte alle beloftes waar!

Die middag haalden wij een tompouce bij Hema, deze kun je rond je verjaardag gratis ophalen op vertoon van je Hema klantenpas.

Wat een superleuke dag heb ik gehad. In de ochtend kreeg ik cadeau`s van Remco, Fedde en Yenthe. Ontbijten wij met zijn allen op de bank en doen wij lekker rustig aan.

In de middag kleed ik mij om, draag ik weer eens een klein beetje make up en wachten wij tot de visite komt.

Ze konden kiezen tussen een heerlijke kersen cheesecake (mijn persoonlijke favoriet) en een appel-kruimel taart, beide van Hema.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s