De derde blog in 10 jaar

Herinneren jullie je nog mijn blog Mysupersweetlife? Welkom terug, dan ben je een trouwe lezer! Van mijn fashion en lifestyleblog stapte ik over naar Totaandemaanenterug, een blog die vooral gaat over het moederschap. Zo`n tien jaar geleden ben ik rond de kerstdagen mijn eerste blog gestart, het is dan ook wel bijzonder dat precies tien jaar later mijn derde blog van start gaat. Toen ik startte met bloggen was het nog erg in opkomst. De laatste jaren zijn er heel veel dingen veranderd in de blogwereld, veranderingen die mij niet zo liggen.

Om eerlijk te zijn ligt alles om het bloggen heen mij niet zo. Het bijhouden van social media is er een van. Ik vind Instagram heel erg leuk, maar iedere dag iets plaatsen en allerlei hashtags bedenken om maar bovenin iemands tijdlijn te verschijnen is niet mijn sterkste punt. Geef mij maar ouderwets bloggen, een leuk verhaal schrijven en er een paar mooie foto`s bij plaatsen en dat je elkaar nog volgde via bloglovin. Hetzelfde geld voor het bijhouden van je SEO zodat je blogartikelen beter vindbaar zijn via google, ook niet echt aan mij besteed. Bloggen blijf ik geweldig vinden, maar met een gezin, werk en andere hobby`s slokt het behoorlijk wat tijd op. En deze tijd en motivatie had ik niet de laatste maanden. Bloggen doe ik vooral voor mijzelf, ik lees en bekijk regelmatig blogs en foto`s van een jaar ervoor. Het is een soort van dagboek die ik graag deel met familie, vrienden en een klein clubje andere moeders die geïnteresseerd zijn. Vandaar mijn nieuwe blognaam ‘Een blog vol herinneringen’, mijn nieuwe plekje op het internet. Ditmaal geen blogpakketten, domeinnaam, foto`s die gemaakt zijn met een spiegelreflexcamera, vaste uploaddagen, of teksten die aan de SEO voorwaarden voldoen. Gewoon een blog waar ik mijn mooiste herinneringen deel, lekker van mij af kan schrijven en je regelmatig allerlei leuke korte blogjes kunt lezen.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s