Tweede kerstdag in foto`s

De kerstdagen waren jaren geleden altijd mijn favoriete feestdagen. Ik keek er naar uit en telde de dagen af tot het zover was. Meestal kocht ik een aantal nieuwe kerstjurkjes voor mijzelf. Ergens in de afgelopen jaren is er iets veranderd waardoor ik dat kerstgevoel niet meer zo ervaar als jaren geleden. Jammer, maar ik blijf het wel erg gezellig vinden, dat gelukkig wel! Op kerstavond keken Remco en ik romantisch gezellig All you need is love. Eerste kerstdag vierden wij bij mijn ouders en tweede kerstdag bij mijn schoonouders.

Met de kerstdagen wilden wij niet met lege handen aankomen. Meestal nemen wij een bloemetje mee, maar dit keer wilden wij eens wat anders cadeau doen. Een dag voor kerst haalden wij dit leuke emmertje gevuld met allemaal lekkers bij een kaaswinkel hier in de buurt. Tijdens de laatste boodschappen kocht ik ook het leuke hangertje voor in de kerstboom bij de Albert Heijn, zie de foto hierboven.

Voor wij arriveerden bij mijn schoonouders haalden wij nog een Too good to go box op bij Jumbo. Dit was een van de beste die wij tot nu toe bij een supermarkt hebben gescoord. Ik verbaas mij er echt over dat er ieder jaar weer meer winkels open zijn tijdens de feestdagen, van mij hoeft dat eigenlijk niet zo. In de avond aten wij slaatje, stokbrood en vlees van de bakplaat. We zaten al redelijk vroeg in de auto terug naar huis, Fedde en Yenthe waren bekaf, en ik stiekem ook. Nog een boekje voorlezen voor Fedde gaat slapen en daarna snel naar beneden, werken aan mijn nieuwe blog. Hoe heb jij kerst gevierd?

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s