Onze vakantie in november

Het is alweer dik acht weken geleden dat wij vertrokken voor een weekje Drenthe. Deze blogpost stond op mijn vorige blog nog steeds tussen de concepten en hadden jullie dus nog tegoed. Het zijn niet de meest scherpe en mooie foto`s, maar wat hebben wij genoten. Ik deel toch graag een kort verslag van deze week en een aantal foto`s die wij die week hebben gemaakt. Met een koffer vol pyjama`s, zwemspullen, wat speelgoed, spelletjes, boeken en slechts een aantal setjes kleren reden wij naar Borger. Wij wilden deze vakantie toch niet teveel gaan doen. Het is echt ongelooflijk, ik heb er destijds zo naar uitgekeken en nu is het al bijna twee maanden geleden.

We boekten een 6-persoons- bungalow en hadden uitzicht op het meer van camping Hunzedal van Roompot. Een park waar we al veel vaker zijn geweest, maar die elke keer goed bevalt. Dit was helaas wel het laatste jaar dat wij buiten het seizoen en de schoolvakantie`s op vakantie kunnen gaan. Volgend jaar wordt Fedde vier jaar en gaat hij naar school. En meestal zijn de schoolvakantie`s vrij prijzig. Dit jaar hebben wij nog kunnen profiteren van de rust op het park, ook een van de voordelen van buiten de populaire data op vakantie gaan. Wij hebben veel geluierd, veel tijd gehad samen, gewandeld over het park en hebben heel veel leuke dingen gedaan. Zo zijn wij een middag naar Ballorig geweest en hadden een middag vlak over de grens op de planning staan. In Duitsland zijn wij trouwens goed geslaagd. Bij C&A kochten wij een leuke brandweermuts voor Fedde en vond ik een aantal hele leuke simpele gebreide jurkjes. Op de laatste avond aten wij pizza, een geweldige afsluiter van een heerlijke vakantie. Ondanks dat ik verder een echte huismus ben, is op vakantie gaan toch wel iets wat ik het allerliefste doe. Het liefst naar een vakantiepark dicht bij de natuur en met zwembad. Stiekem zit ik nu alweer op internet te zoeken naar een nieuwe bestemming voor een leuk weekendje weg. Het lijkt mij namelijk erg leuk om voor mijn verjaardag ook een weekend weg te gaan. Bij voorkeur een accommodatie met een bad en iets in de buurt van de zee, ik heb echt heimwee naar het strand. Mocht iemand nog leuke suggesties hebben, dan hoor ik het graag.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s