De laatste twee dagen van 2019

Op een zeer mistige oudejaarsavond pak ik nog even mijn laptop erbij om deze blog te schrijven. Normaal besteed ik mijn oudejaarsavond liever door vuurwerk te kijken, maar dat had nu niet zoveel zin. Wij vieren het overigens gewoon thuis met zijn drieën. Yenthe sliep overal doorheen en Fedde had overdag even geslapen en mocht opblijven. Ik ga geen uitgebreid verhaal houden over 2019. Simpelweg omdat er niet zoveel bijzonders valt te vertellen. Er waren geen spectaculaire hoogtepunten, maar eigenlijk ook geen dieptepunten. 2019 was een rustig jaar vol met kleine leuke momenten. Ik heb er alle vertrouwen in dat 2020 ook een heel leuk jaar gaat worden en ben benieuwd wat het komende jaar gaat brengen. Dit waren de laatste twee dagen van 2019.

Maandag:
Omdat ik even flink wat dingen in huis wilde doen en Fedde en Yenthe niet zo gezellig met zijn tweeën waren, vroeg ik mijn ouders of ze Fedde voor een middag op wilden halen. Hij werd eind van de ochtend opgehaald en hij had er zo`n zin in. Hij stond met zijn rugzak op zijn rug te wachten en leek ineens zo groot. Vlak erna stond er een postbezorger voor de deur met de laatste kleren die ik in de Next sale had besteld voor Fedde en Yenthe. Het vestje vind ik zo schattig en ik ben zo benieuwd hoe het groene tuniekje haar gaat staan. Aan het eind van de middag halen wij ons lieve mannetje weer op en eten wij bij mijn ouders. In de avond mag hij sterretjes afsteken en deden wij een tekenspelletje.

Dinsdag:
In de ochtend speelden Fedde en Yenthe leuk en las ik wat blogs. ’s Middags deden wij kleine boodschappen voor de volgende dag en haalden wij oliebollen. Fedde mocht kindercola en was helemaal in zijn nopjes. Er zat een heel klein beetje prik in en hij vond het wel lekker maar ook pittig.

De dag ervoor brachten wij alle laatste babydingetjes van Yenthe naar de kringloop. Deze vond ik namelijk nog tijdens het opruimen, ik kon alleen niet afscheid nemen van dit poezenbroekje van Hema. Fedde en Yenthe hebben hem beide gedragen. Misschien kan hij ooit over heel wat jaren naar een neefje of nichtje voor Fedde en Yenthe. ’s Avonds aten wij kapsalon en keken wij wat tv. We wachten in spanning af of er nog een leuke prijs is gevallen op onze oudejaarssloten.

Als afsluiter wil ik jullie allemaal een heel gezond en gelukkig 2020 toewensen.

Eén reactie

  1. Wat een leuk overzichtje van zo te lezen twee fijne laatste dagen van het jaar! De kleertjes zijn trouwens zo schattig. Ik kan me goed voorstellen dat je het niet makkelijk vind om van dat broekje afscheid te nemen.
    Wat lijkt Fedde op jou trouwens! Zo schattig!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s