Dit staat er op dit moment op mijn wishlist

Van de modeblogger die ik jaren geleden was, is niet veel meer over. Mijn kleding moet vooral comfortabel zijn. Dat wil niet zeggen dat ik in joggingbroek de deur uit ga, dat absoluut niet! Broeken draag ik nog steeds niet, ik leef in jurkjes, maar wel comfortabele jurkjes. Deze twee gestreepte fleece jurken van C&A vind ik erg leuk en lijken mij lekker warm voor de winter. Komende maandag ga ik even de stad in om wat dingen te halen, ik loop sowieso de C&A even binnen om deze jurken te gaan passen. Ik duim zo dat ze passen en mooi staan, ze zijn nu ook nog eens afgeprijsd.

Mijn zwarte enkellaarsjes zijn een tijdje geleden gesneuveld. Ik zag nog geen reden om nieuwe te kopen, ik had nog twee paar bruine enkellaarzen. Ze passen wel, maar echt lekker zitten ze niet. Dit merk ik vooral wanneer ik lange stukken moet lopen. Zwarte veterlaarsjes als deze draag ik het allermeest en het past overal bij. Tot slot nog deze twee tassen! Ze hebben een zacht teddystofje en ik vind ze zo mooi. Deze mom bags zijn van Studio Moos en wel flink boven mijn budget. Je kunt er lekker veel in kwijt en met twee kinderen sleep je af en toe een hele hoop spullen mee. Ik kan ook niet kiezen tussen zwart en beige, maar zwart valt toch iets beter te combineren.

Het tweede deel van de wishlist draait vooral om het gezellig maken in en rondom het huis. Op onze slaapkamer zou ik nog graag een mooie kamerplant willen. Inmiddels heb ik al heel wat uurtjes aan Pinterest besteed in de afgelopen weken. Zodra de lente is aangebroken wil ik onze achtertuin opleuken met wat planten. Ik had al een aantal leuke houten bloembakken op het oog, maar schrok behoorlijk van de prijs. Ik wil ook weer niet teveel geld gaan uitgeven aan de achtertuin. Hetzelfde geldt voor een klein moestuintje. Het lijkt mij zo leuk om dit te doen, maar ook om Fedde hierin te betrekken en samen bijvoorbeeld wat komkommertjes te gaan kweken. Sowieso moet ik een mooie grote bloempot halen, ik had hem vorig jaar beloofd dat wij zonnebloemzaadjes gaan halen. Vorige zomer was hij namelijk zo onder de indruk van alle grote mooie zonnebloemen die wij tegenkwamen tijdens het wandelen en fietsen. Het rekje en houten kratje zijn geschikt voor buiten en geeft de tuin vast meer sfeer. Alle dingen van bovenstaande afbeelding komen van Intratuin. Ik kijk zo uit naar de eerste mooie lente dagen, weer hele dagen in de tuin kunnen doorbrengen en buiten kunnen eten. Ik kan niet wachten!

5 reacties

  1. Wat grappig, ik herken je nog van toen ik “vroeger” blogde (had toen de blog Chica de Ahora). Leuke wishlist, ik hou echt van plantjes, plantjes zijn altijd leuk voor in huis!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s