Het leukste knutselwerkje ooit

Afgelopen week had ik mijn week niet helemaal. Blijkbaar heb ik toch meer last van een winterdipje dan ik laatst dacht. Ik ben veel moe, niet helemaal fit en heb slechte nachten. Tijd om deze week extra lief voor mijzelf te zijn, en zoveel mogelijk proberen te ontspannen door bijvoorbeeld lekker veel te gaan lezen. Ik verlang zo naar lente, mooi weer en veel naar buiten te kunnen gaan. De laatste tijd vind ik het moeder zijn best zwaar. Zwaar vind ik nou ook niet het goede woord, dat is meteen zo negatief en klinkt zo dramatisch. Vermoeiend past er beter bij denk ik, want ik geniet er wel iedere seconde van. Maar de nachten zijn de laatste tijd niet geweldig, wij hebben een klein huis en op regenachtige dagen voel ik mij soms wat opgesloten. Fedde en Yenthe hebben daar ook veel moeite mee. Ze zitten de hele dag redelijk dicht op elkaars lip en dit zorgt er voor dat ze regelmatig ruzie maken. Gelukkig waren er afgelopen week meer leuke momenten en daar probeer ik mij vooral op te richten, kijk mee naar de foto`s van afgelopen dagen.

Onverwachte pakketjes zijn het allerleukste! Een tijdje geleden deed ik mee aan een winactie waarbij je een aantal leuke boeken kon winnen. Mijn voorkeur ging uit naar deze en afgelopen week lag hij ineens op de deurmat.

Nou ja, niet letterlijk natuurlijk! Want dit boek is zo dik dat hij niet door de brievenbus past.

Weer klaar voor een nieuwe dag! Ik moet er nog steeds aan wennen dat het in de ochtend nog zo donker is.

Prachtige gekleurde lucht in de ochtend. Ons uitzicht is niet heel bijzonder, maar hier kan ik wel van genieten.

Mijn schoenen liepen niet zo lekker meer. Ik was van plan om nieuwe te gaan kopen tot ik deze achter in de kast vond. Deze kocht ik vorige zomer voor een paar euro in de uitverkoop bij H&M.

Fedde is naar de peuterspeelzaal en ik heb even tijd met dit lieve meisje.

Wanneer ik hem weer van de peuterspeelzaal heb gehaald is hij best moe. Even lekker op de bank hangen en knuffelen terwijl hij enthousiast verteld wat hij die ochtend allemaal heeft gedaan.

Later die middag moeten wij nog een aantal boodschappen doen. Een tijd geleden is er een nieuwe Aldi bij ons in de buurt geopend, waar wij nu meestal de boodschappen doen.

De laatste tijd lees ik veel boeken over het thema besparen, consuminderen, groener leven en een bewuste levensstijl, In veel van die boeken werd het tijdschrift Genoeg genoemd. Ik was ondertussen benieuwd geworden en besloot eens op Marktplaats te kijken voor dit tijdschrift. Ik kreeg de indruk dat dit tijdschrift niet meer bestond, maar dit blijkt nog wel zo te zijn. In mijn woonplaats was toevallig een mevrouw die een hele grote stapel van deze tijdschriften aanbood voor een leuk prijsje. Inmiddels heb ik er een aantal gelezen en er staan hele leuke tips in voor zuiniger leven. Ik ben benieuwd naar de rest van de nummers, maar zou er zelf geen abonnement op nemen.

Yenthe had een nieuwe tas nodig voor de opvang en Fedde een broodtrommel voor de peuterspeelzaal. Ze vonden deze drinkbekers alle twee erg leuk. Ook niet gek aangezien Yenthe weg is van Peppa Pig en Fedde Paw Patrol nog steeds geweldig vind.

Altijd vervelend wanneer jij je snel moet klaarmaken en erachter komt dat je droogshampoo op is. Snel langs Kruidvat om nieuwe te halen, ik heb altijd moeite om hier zo weinig mogelijk te kopen. Er is altijd wel een lekkere geurkaars, mooi boek of ander leuk hebbeding.

Mislukt! Geslaagd voor droogshampoo, deze was in de aanbieding. Natuurlijk nam ik ook weer iets mee wat ik niet nodig had. Gelukkig ben ik de laatste tijd niet zo vaak in een winkel te vinden, want die ruggengraat jongens…

Fedde is nog maar net begonnen op zijn nieuwe peuterspeelzaal en heeft nu al een geweldig knutselwerk mee naar huis genomen. Zulk soort dingen met een foto erbij doen het toch altijd het allerbeste.

De auto was vies en Fedde wil al tijden graag eens door de autowasstraat. Dit viel hem toch een beetje tegen. De hele tijd heeft hij met zijn handen op zijn oren gezeten en keek hij naar beneden, toch een beetje te spannend.

Bij Lidl kregen wij een gratis plantje bij de boodschappen, blijkbaar moesten ze er vanaf. Ik heb deze laatst nog in de folder zien staan en twijfelde nog om hem te halen. Erg blij mee!

Fedde kon niet in slaap komen die avond en mocht even opblijven. We dronken nog warme chocolademelk en kropen daarna lekker in bed.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s