Dit was mijn Valentijnsdag

Valentijnsdag vieren wij niet heel spectaculair, maar we doen wel altijd even iets kleins. Al werd ik deze Valentijnsdag wel iets meer verwend dan normaal gesproken. De meeste stellen gaan uit eten, wij vieren het liever thuis met zijn vieren. De dag erna reden wij naar Groningen om het appartement van mijn broertje te bewonderen en een rondje Ikea te doen. Remco kreeg zijn valentijnscadeau het stormachtige weekend ervoor al. Voor hem kocht ik FIFA 20 en volgens mij viel dat goed in de smaak.

Normaal gesproken heb ik op vrijdag altijd weekend, maar nu een weekje voorjaarsvakantie. Wij starten de dag rustig op en blijven de rest van de ochtend ook binnen.

Wanneer je ontbijt voor de kinderen gaat maken en dit in de keuken ziet liggen, super lief!

Fedde en Yenthe hadden ook wat moois geknutseld op de kinderopvang.

Aan het einde van de ochtend bracht ik Yenthe op bed. Fedde mocht die dag zijn kleren uitkiezen, het werd een warm huispak waar Marshall van Paw Patrol op staat. Samen spelen wij een aantal spelletjes, dit vind hij altijd zo gezellig.

Van het dobbelspel naar memory. Hij wilde alle kaartjes gebruiken, maar dit was echt nog wat te moeilijk.

De tompouce bewaren wij voor wanneer papa weer thuis komt.

Poeh, dit wordt een dametje hoor. Ze kan op haar manier zo boos kijken en doen. Ik krijg deze blik dan ook meerdere keren per dag toegeworpen.

De tompouce is lekker, maar wel mier en mier zoet!

Terwijl Fedde en Yenthe fijn spelen, neem ik even een momentje voor mijzelf. De dagen ervoor kreeg ik namelijk weer een aantal leuke ideeën om over te gaan bloggen. Ik moet ze wel altijd snel opschrijven voor ik ze weer vergeet. Nu ik vakantie heb, heb ik weer wat meer tijd om vooruit te gaan schrijven.

Fedde speelt met zijn puzzel autobaan, hier heb ik een blogpost over geschreven. Je leest hem hier!

Voor valentijn krijg ik twee keer een heerlijke bodymist.

Een tijdje geleden heb ik mijn abonnement op Ouders van nu opgezegd. Blijkbaar is er iets niet goed gegaan, ik kreeg alweer een nieuwe door de brievenbus. Ouders van nu is eerder een tijdschrift voor zwangere moeders of moeders met jonge baby`s. Er staat altijd wel minstens één artikel in waarvan ik aan het einde bijna zit te huilen. Zo kan ik bijvoorbeeld ook geen ‘over mijn lijk’ kijken, ik voel me na zoiets altijd een beetje down en vind het veel te verschrikkelijk. Geef mij maar een tijdschrift voor moeders met luchtige verhalen, blunders, informatieve stukken, handige tips of leuke interviews. Meer zoiets als Viva Mama.

Na zo`n verhaal moet ik altijd even een van de twee kinderen knuffelen. Ik sta er regelmatig bij stil en ben zo verschrikkelijk blij dat wij allemaal gezond zijn, dit is namelijk niet vanzelfsprekend.

Op naar Groningen, maar eerst nog een korte stop!

Op naar Intratuin om een plantje te halen voor mijn broertje. Daarna rijden we naar Groningen, zo benieuwd naar zijn appartement.

Deze borden van Intratuin vond ik erg leuk. Als ze minstens de helft goedkoper waren geweest had ik wel overwogen om er twee mee te nemen.

Fedde en Yenthe hebben iets geknutseld voor zijn nieuwe appartement, dit geven wij samen met het plantje. Het was een gezellige ochtend. maar een dagje uit met jonge kinderen is toch altijd lastig plannen. Yenthe wordt moe en het rondje Ikea was eigenlijk nog net iets te lang.

Halverwege de Ikea even wat eten en daarna is het de tijd voor de tweede helft van winkel. Uiteindelijk zijn we alleen naar huis gegaan met een pan en een thee-ei. Een bescheiden buit na een bezoekje aan Ikea, meestal ligt de hele kar vol met hebbedingen.

Yenthe werd aan het einde echt heel moe, gelukkig hebben wij haar nog even kunnen afleiden met een papiertje en een potlood.

Sommige showrooms in woonwinkels zijn helemaal jouw smaak. Zo was het bij mij met dit stukje in Ikea. Ik moest er gewoon een foto van maken, in zo`n woonkamer/keuken zie ik mijzelf meteen wonen.

Kiekeboe! Fedde en Yenthe`s speeltent is een paar dagen ervoor gesneuveld. Hij vraagt al dagen om een nieuwe. Toen hij deze speeltent in Ikea zag staan wist ik al hoe laat het was.. Hij wilde er graag in spelen, maar heeft nooit gevraagd of hij hem mocht hebben, thank god!

Vlak voor de kassa staan deze stoelen. Fedde wilde er even in zitten en Yenthe daarna natuurlijk ook. Zo lief deze foto, zulke blije koppies!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s