Nieuwe jurkjes voor de zomer

Via instagram deelde ik laatst mijn ergernis over zomerjurkjes. Ieder jaar heb ik moeite om leuke zomerjurkjes te vinden die ook nog een beetje lekker zitten en comfortabel zijn. Er hangen slechts 3 zomerjurkjes in mijn kast. Vorig jaar heb ik echt tientallen jurkjes gepast, maar geen enkele van deze voldeed aan mijn wensen. Dit jaar wilde ik mijn zoektocht naar geschikte zomerjurkjes eerder starten, zodat ik niet weer een hele lente en zomer met 3 jurkjes door moet komen. Via MS mode en C&A vond ik er een paar leuke, nu ben ik dus al klaar voor het mooie weer en heb ik al behoorlijk zin in lente.

Wij zijn vandaag alle twee vrij en brengen Fedde met zijn allen naar de peuterspeelzaal. Yenthe geniet van alle aandacht nu ze ons helemaal voor zichzelf heeft.

Geen zomerjurkje, maar wel redelijk nieuw nog. Deze gestreepte jurk kocht ik, samen met een zelfde grijs-witte variant, bij C&A in de uitverkoop. Hij is zo lekker comfortabel, zacht en warm. Een plaid, maar dan in een jurkje.

Poes en Yenthe zijn echt dikke mik! Zo leuk om deze samen te zien.

De dag ervoor haalden wij een Too good to go box bij de bakker, ons brood was namelijk bijna op. In deze box zaten twee gebakjes.

De manier waarop Yenthe naar mijn gebakje kijkt. Het water loopt haar nog net niet uit de mond.

Wanneer wij Fedde weer ophalen rijden wij langs de visboer en halen wij wat kibbeling en visfrietjes.

Fedde at ze trouwens niet op. Speciaal voor hem gehaald, maar hij had geen trek meer. Zijn vriendjes uit de straat kwamen hem ophalen om buiten te spelen. Later op de middag had hij wel zin in chips.

Nieuwe jurkjes en ze passen gelukkig allemaal! Links is van MS mode en de andere drie van C&A.

Oh jongens, vroeger maakte ik regelmatig outfitfoto`s. Ik ben dit echt helemaal verleerd en de foto`s zagen er veel beter uit in mijn hoofd.

Deze foto ook.. Het jurkje lijkt zo niet heel flatteus, in het echt staat hij beter en hij zit erg lekker. Hierdoor besloot ik hem ook in twee andere kleuren te bestellen, zie foto hierboven. Met een leuke tas, slippers en een ketting of wat andere sieraden heb je zo een leuke zomerse outfit.

Fedde wilde nog even verven. Dit boekje van Action blijft een groot succes.

Wanneer Fedde en Yenthe beide op bed liggen, schrijf ik twee blogs en begin ik in een nieuw boek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s