Weekend plog XL

In het afgelopen weekend zijn wij veel de deur uit geweest. Lekker naar buiten en alleen maar leuke dingen doen! Helaas zorgt het er ook voor dat zo`n weekend altijd zomaar voorbij vliegt. Mijn kinderen vinden het heerlijk om even naar buiten te gaan en in de tuin of op straat met de buurtkinderen te spelen. Voor mij is het echt aftellen tot de lente, dan kunnen de eerder genoemde dingen gewoon iedere dag. Kijk mee naar de foto` s van het afgelopen weekend, deze foto`staan in willekeurige volgorde.

Ik had sokken nodig voor Yenthe en deed daarom een rondje Hema. De liefde voor stoffen poppen is bij Yenthe wel een beetje over. Maar deze vond ik wel erg schattig.

De baby jurkjes van Hema zijn zo leuk, ze zit bijna in de laatste maat. Zo jammer dat ze die jurkjes niet in nóg grotere maten maken. De ‘grote’ meisjes jurken bij Hema vind ik meestal niet heel bijzonder.

Weer even één op één tijd met Yenthe. Fedde zat weer op school en Yenthe had behoefte om lekker op de bank te knuffelen. Totaal geen straf!

Tijdens het knuffelen delen wij een bakje aardbeien. Wel met poedersuiker, ze waren nogal zuur.

Na een knuffelsessie spelen wij samen op de grond met de Duplo.

Wanneer wij Fedde weer van de peuterspeelzaal hebben gehaald is die altijd erg moe. We kijken een filmpje en ik maak popcorn voor ons.

En dan heeft Fedde ook eindelijk weekend!

De volgende dag besloot ik dat ik naar de kapper moest en zo ging er ineens 10 centimeter vanaf.

Fedde ging gezellig met mij mee naar de kapper. Hierna liep ik nog even bij H&M naar binnen. Ik had een leuk jurkje via de webshop gezien en wilde weten of hij ook leuk zou staan. Het jurkje hadden ze niet in de winkel, maar Fedde had wel een shirt op het oog.

Jááren geleden was ik nogal fan van Lady Gaga. Ze bracht eindelijk weer een nieuw nummer uit en die stond de afgelopen dagen op repeat. Ergens dit jaar komt haar nieuwe album uit en als die leuk is koop ik hem zeker. Wat zal ik zeggen, eens een fan, altijd een fan!?

De knutselwerkjes van Fedde`s peuterspeelzaal zijn altijd zo leuk!

Afgelopen zaterdag aten de kinderen gratis bij een tosti zaak in Leeuwarden. En aangezien wij twee tosti monster hebben, leek ons dat een goede manier om het weekend in te luiden.

Boodschappen doen bij Albert Heijn en helemaal onder de indruk zijn van Roodkapje. Van Fedde moesten wij snel doorrijden, hij vond de wolf een beetje eng.

Zo leuk hoe dit jongetje knutselen steeds een beetje leuker begint te vinden. Hij vraagt nu regelmatig of hij mag verven of kleuren.

De afgelopen dagen is het droog en zonnig. Een mooi moment om lekker buiten te gaan spelen. Yenthe was vorig jaar nog een stuk jonger en liep nog niet. Ze heeft dus nog nooit echt buiten gespeeld. Nu ze dit heeft ontdekt vind ze het helemaal geweldig.

Er was feest bij onze Albert Heijn XL, er was een schaatsbaan en een draaimolen. De tijd van hun leven! Wij kregen ze dan ook bijna niet meer mee naar huis.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s