Win een Jip en Janneke pop up boek

Vandaag gaat de boeken bloghop van start, hierbij kun je via 18 verschillende blogs kans maken op een kinderboek. Op deze manier maak je kennis met verschillende leuke mama blogs en win je misschien ook nog eens een leuke prijs. Voor jou is het misschien de eerste keer dat je mijn blog bezoekt, in dat geval welkom! Ik ben Tineke en trotse moeder van een jongen (Fedde, van bijna 4) en een meisje (Yenthe, van bijna 2). Mijn blog, een blog vol herinneringen, staat vol met leuke dagboekjes. Hetzelfde wat vloggers doen, maar dan in fotovorm en met tekst. Bloggen is mijn grootste hobby, naast het bloggen kijk ik ook graag series, lees ik veel boeken en ga ik graag naar het strand. Op mijn blog vind je veel persoonlijke blogartikelen, maar ook het onderwerp langzaam leven staat vaak centraal.

Mijn blog is alleen een hobby, je zult er dan ook geen gesponsorde blogpost voorbij zien komen. Bloggen doe ik puur omdat ik het leuk vind om te doen. Het is mijn grootste hobby sinds 2011, Een blog vol herinneringen is dan ook al mijn derde blog, voorheen heb ik geblogd onder de naam ‘My Super Sweet Life’ en ‘Tot aan de maan en terug’. Ik ben begonnen als jurkjes/fashion blogger en sinds ik moeder ben geworden is het meer een lifestyle/mama blog geworden.

Best gelezen en favoriete blogs op Een blog vol herinneringen:
Over stoppen met diëten en bodyshaming
Deze mama`s moet je gaan volgen in 2020
Over de namen van onze kinderen
Onze vakantie in november
Plog: Dit was mijn valentijnsdag
Ik ging naar de kapper

Wat kun je winnen bij ‘Een blog vol herinneringen’?
Er zijn zat leuke kinderboeken, interactieve boeken zijn hier altijd groot favoriet. Ik heb dan ook mijn best gedaan om een mooi en bijzonder boek uit te zoeken voor deze winactie. Al is het boek wat ik weggeef meer om mee te spelen of bijvoorbeeld ter decoratie. Via mijn blog maak je namelijk kans op het pop up boek van Jip en Janneke. Het is een soort poppenhuis, maar dan van papier. Het boek is dan ook geschikt voor kinderen vanaf 3 en tot ongeveer 8 jaar, leuk voor jongens en voor meisjes.

Hoe maak je kans?
Een winactie moet vooral leuk blijven, jullie hoeven er dan ook niet veel voor te doen. Ik zou het enorm leuk vinden als jullie mij via Instagram en/of Facebook gaan volgen. Laat onder de bijbehorende foto een reactie achter, om extra kans te maken tag je iemand die dit Jip en Janneke pop up boek ook erg leuk zou vinden. Daarnaast mag je in de reactie nog vertellen waarom en voor wie je dit boek graag zou willen winnen. De winnaar wordt op 16 maart bekend gemaakt.

Kans maken op nóg meer kinderboeken?
Ben je voor het eerst op mijn blog? Dan ben je hier vast gekomen via de blog van Linda, thuisleven.com. Op deze blog vind je veel bespaar tips, leuke uitjes die ook vriendelijk zijn voor je portemonnee. Via Thuisleven maak je kans op een leuk leesboek voor kinderen van 8-12 jaar. Klik snel verder om er achter te komen welk boek dit is.

Doorhoppen naar de volgende dan maar. De volgende in de rij is MomAmour, de blog van Anne-Margriet. Ze is thuisblijfmoeder en heeft drie kinderen. Op MomAmour deelt ze een aantal leuke uitjes. Zo schreef ze bijvoorbeeld over Texel, een van mijn favoriete vakantiebestemmingen in Nederland. Hier maak je kans op een grappig voorleesboek voor kinderen van 2-6 jaar. Het bijzondere aan dit boek? Er staan geen plaatjes in, maar toch schijnt het keer op keer een groot succes te zijn.

Veel plezier met blogs ontdekken en een fijn weekend!

26 reacties

  • He wat leuk! Ik volg je al op Instagram (theseawifelife) en kom zo op je blog terecht. Wat een leuk boek zeg! Nog nooit eerder gezien zo iets. Ik zou hem graag winnen voor mijn dochter(s) voor namelijk voor Marley van drie die is gek op boeken en poppenhuizen dus dit boek sluit perfect aan! Liefs!

   Like

   • Wat leuk, ik ken veel boeken van Jip en Janneke, maar heb deze nog nooit gezien. Ik doe mee voor Rowan, hij wil steeds vaker boekjes lezen.

    Like

 1. Wij doen een poging voor onze kennissen, het gezon van Mirjan Bekenkamp! Zij heeft een gehandicapt zoontje die dit denk ik prachtig zal vinden. Ze is nog niet heel lang geleden bevallen van een prachtige dochter en voor haar kan ie natuurlijk nog een 2e rondje mee!. Dit gezin verdiend af en toe wel een lichtpuntje dus ik doe mee voor hun!

  Like

  • Wat een super leuk idee deze boekenblog. Ik doe maar wat graag mee voor dit prachtige boek van Jip en Janneke. Het zou zeker een fantastisch mooi boek zijn voor mij kleinkind, die het geweldig vind om voor gelezen te worden en hier altijd erg van geniet!

   Like

 2. Ik kende dit nog niet, maar we hebben grote Jip en Janneke fans hier, dus dit zal enorm in de smaak vallen! 😀 Daarom doe ik ook erg graag mee!
  Ik volg je nu ook via Instagram en daar heb ik ook gereageerd en getagd. 😉

  Like

 3. Wat een leuk pop-up boek van Jip en Janneke Ik doe graag mee zodat ik dit leuke boek dan gezellig met de kindjes van de Voorleesexpress kan lezen als ik mocht winnen.En Galinka van Bokhorst bedankt dat jij mij getakt hebt voor deze leuke actie .📖📚🍀

  Like

 4. Wat een leuk pop-up boek van het huis van Jip en Janneke doe graag mee aan deze leuke actie en mocht ik het boek 📚 winnen dan kan ik daar heel veel kindjes van de Voorleesexpress blij meemaken als we het samen gaan bekijken .Galinka van Bokhorst bedankt dat jij mij getapt hebt voor dit mooie boek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s