Dit kreeg ik voor mijn 28ste verjaardag

Officieel ben ik pas op woensdag jarig, maar ik vierde het afgelopen weekend. Ik heb dan ook even getwijfeld of ik het wel door moest laten gaan, maar er komt altijd maar een klein clubje. Het plan was om van dit weekend weer een fotoverslag bij te gaan houden, maar door alles om Corona heen is het er niet van gekomen. Het was een raar weekend en er zullen nog vele ‘rare’ weken volgen. Voor mijn verjaardag kreeg ik een weekend weg en we zouden dan ook op korte termijn vertrekken. Erg jammer, want ik had wel naar dit weekend uitgekeken. Omdat bijna alles dichtgaat en een park zoals Center Parcs ook al heeft besloten alle deuren te sluiten, lijkt het mij dan logisch om niet te gaan. Zie hieronder een aantal foto`s van mijn verjaardagsweekend en alle leuke cadeautjes die ik heb gekregen.

Het eerste cadeautje van de dag, Fedde is helemaal enthousiast omdat ik jarig ben, zo lief!

Na een korte nacht zijn we allemaal beneden en ontbijten we samen met versgebakken broodjes. De beste start van de dag, ik vind zulk soort momenten altijd zo gezellig.

Voor de visite bestelde ik een (vegan) appeltaart en zelf maakte een monchou taart. Naast cheesecake en red velvet is monchou bij mij ook echt favoriet.

Voor de verjaardagen gebruiken wij geen plastic slingers en ballonnen meer. We hebben een aantal tijdloze slingers van stof.

Van Remco, Fedde en Yenthe kreeg ik dit mooie gebloemde jurkje van MS mode. Ik vind dit printje erg leuk en het jurkje valt mooi.

Deze tas stond al zolang op mijn lijstje! Het is een mommy bag van zachte teddy stof. Met een kleine baby moet je veel meenemen, wanneer zee eenmaal groter zijn hoef je vast niet zoveel meer mee te sjouwen dacht ik altijd. Zat ik daar even naast! Ik heb nog steeds een hele grote tas nodig en vond deze zo leuk.

Ik kreeg nog hele mooie parel oorbellen cadeau van mijn broertje en zijn vriendin.

Zo benieuwd naar deze losse thee. Het ruikt erg lekker en ik zal zo snel mogelijk een lekkere kop thee van deze smaakjes maken.

Ik vroeg leuke dingen voor in de tuin en kreeg een aantal mooie bloempotten. Komende week maar in de tuin aan de slag.

Een van mijn favoriete geurtjes, ik heb nu weer een voorraadje aan bodymist. En nog een cadeaukaart zodat ik zelf nog wat voor de tuin uit kan zoeken.

Verder heb ik helaas weinig foto`s gemaakt. We bestelden pizza, ik schreef deze blog en wij speelden mee met ‘Weet ik veel’. Ik maak mij toch best wel wat zorgen hoe het de komende dagen tot weken gaat verlopen. Het is allemaal zo onzeker, spannend en het voelt heel onwerkelijk.

3 reacties

  1. Nog gefeliciteerd! Leuk dat je theebloemen hebt gekregen, die verkoop ik ook in mijn webshop! Gebruik een glazen theepot of een groot glas van minimaal 500ml en water van 90 graden, niet net van de kook, anders wordt de smaak heel bitter. De groene theebladeren verbranden dan… Geniet er van! Ben benieuwd welke soorten je hebt gekregen (welke bloemen er tevoorschijn komen).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s