De dag na mijn verjaardag

Officieel was ik woensdag jarig, ik had het al gevierd en voelde mij woensdag ook niet echt jarig. Maar een dag net als alle andere kan ik het niet noemen. Deze weken, waarbij heel veel dingen stil liggen en het sociale leven zoals wij die kennen op zijn kop staat. Ik vrees dat het veel langer gaat duren dan de drie weken die eerder zijn genoemd. Voor later wil ik graag een dagboekje maken, deze deel ik meteen op mijn blog. Hierbij deel ik hoe wij de dagen doorkomen en wat ons bezighoudt. Ik hoop dat wij nooit een vergelijkbare situatie mee gaan maken.

In de ochtend zet ik een heerlijke kop thee en starten we dag.

Eventjes naar buiten! Het is vrij fris vandaag dus we zijn ook snel weer binnen.

Yenthe is weg van de zandbak. Beide vermaken ze zich hartstikke goed buiten. Ik ben dan ook blij dat dit alles nu gebeurd en niet twee maanden eerder. Dan hadden wij binnen gezeten, stormde het en komen de muren op je af.

Zo fijn dat de was nu ook buiten kan drogen.

In mijn vorige blogpost liet ik zien welke cadeautjes ik voor mijn 28ste verjaardag kreeg. In deze post ben ik deze leuke vlinders helemaal vergeten.

Een klusje wat mij nog te doen staat. Ik besloot het nog even uit te stellen, net zoals de rest van de tuin. Het lijkt mij het beste om elke dag een klein beetje in en rondom huis te doen en de rest van mijn tijd aan Fedde en Yenthe te spenderen.

Ik pak Fedde`s tasje voor hij wordt opgehaald en stop er als verrassing een flesje kindercola in.

Fedde speelde even bij opa en oma en we kregen een aantal leuke foto`s doorgestuurd. Benieuwd hoelang dit nog kan. Er zijn in Friesland nog maar weinig gevallen, wanneer dit er straks meer worden besluiten we echt dat wij de deur niet meer uitkomen.

Niet de meest scherpe foto, maar te leuk om niet te delen. Dat schaterlachje van haar, daar doe je alles voor. Mijn kleine tuttebel!

Ik vind dit zo schattig! Fedde vind dit spelletje heel leuk en Yenthe heeft dit afgekeken en weet nu al precies wat de bedoeling is. Ze pakte mij bij de hand, wees naar de doos en straalde van oor tot oor toen wij dit met zijn tweeen gingen spelen. Ze wordt al echt een mini peutertje.

Later die middag reden wij naar mijn schoonouders, aten er en namen Fedde mee naar huis. Ik sliep die avond weer erg vroeg. Mijn ritme is al weken in de war. Ik slaap in de avond vroeg, dan bedoel ik ook echt heel vroeg. En wordt dan 5 uur in de ochtend weer wakker. Ik maak mij toch best wel veel zorgen over deze situatie, net als de rest van Nederland. In de avond ben ik dan ook kapot, van het piekeren en het nieuws en alles eromheen. De laatste paar dagen probeer ik het laatste nieuws zoveel mogelijk te vermijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s