Een fijne (bijna) zorgeloze dag

Waar ik de afgelopen dagen enorm aan het piekeren was, was vandaag een fijne en bijna zorgeloze dag. Ik heb besloten om de cijfertjes en het nieuws niet meer op de voet te gaan volgen en dat geeft echt een hele hoop rust. Maar helemaal vermijden lukt natuurlijk niet. Van alle kanten hoor en lees ik over verwachtingen en voorspellingen, zelf heb ik ook wel het idee dat alles tot minstens eind april gesloten blijft. Veel invloed heb je er niet op, je kunt je alleen maar netjes aan de regels houden. Ik blijf zoveel mogelijk binnen en in onze achtertuin, als huismus is dit geen straf. Van deze dag heb ik echt genoten. Er kwam vandaag een pakketje binnen met wat leuke dingen voor Fedde en Yenthe, dingen waarmee ik ze de komende tijd bezig kan houden. Vandaag bestond uit samen spelen, knuffelen, verven en sloten de dag af met patat en een happy meal van Mac Donalds. 

Een paar dagen geleden haalde ik wat knutselspullen in huis om de komende dagen mee door te komen. Dit waren vooral spullen voor Fedde. Omdat ik het sneu vond dat ik niets voor haar had, nam ik voor Yenthe een My Little pony knuffel mee. Ik geloof dat hij erg in de smaak valt. Wanneer wij haar uit bed halen heeft ze in haar ene armpje haar oude vertrouwde Woezel. Met haar andere handje heeft ze haar paardje stevig tegen zich aangedrukt.

Fedde wil nooit meer (normaal) op de foto. Er wordt altijd een gekke bek getrokken Of hij wil gewoon niet op de foto. Vandaag was het dus dat eerste..

Bij Action koos Fedde voor deze cakejes. Ziet er leuk uit, maar lekker laten liggen. Fedde en Yenthe hadden ze zomaar op, maar het cakeje is behoorlijk droog.

Halverwege de ochtend lagen wij alle drie alweer op bed. Beide kinderen waren erg moe en dat kwam voor mij niet heel verkeerd uit.

Via Lobbes plaatste ik een bestelling. Helaas waren een paar dingen niet meer leverbaar, waaronder een blok waarmee je allemaal dinosaurus maskers kon maken. Na een kort dutje werd Fedde wakker en eenmaal beneden wilde hij alles van deze bestelling uitproberen. Het liefste allemaal tegelijkertijd. De playmobil setjes heb ik er stiekem bij weggehaald en bewaar ik hoogstwaarschijnlijk wel voor zijn verjaardag.

Tussen de middag maakte ik broodjes in de oven, iets later hebben wij Remco opgehaald uit zijn werk en hebben ze nog even buiten gespeeld.

We reden door de Mac drive en haalden voor de kinderen een happy meal, zelf nam ik een big mac menu. Al heb ik wel lang getwijfeld over mijn bestelling, ik wil ook graag eens een van de vegetarische burgers proberen.

Ik lees een boekje met Fedde en kijk nog wat tv met Remco. Ook deze dag zit er alweer op. Vandaag was een heerlijke dag, voor zover ik dat mag zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s