Verlanglijstje voor Yenthe`s tweede verjaardag

Het verlanglijstje van Yenthe samenstellen was toch echt een stukje lastiger, ik heb er echt even over na moeten denken. Yenthe`s interesse`s zijn heel breed, maar toch heeft ze wel haar voorkeuren voor bepaald speelgoed. Little people blijft ze geweldig vinden, Yenthe krijgt steeds meer interesse in haar poppen en speelt nog altijd graag met de keukenspulletjes. Maar het speelgoed van haar broer is ook geweldig, ze speelt net zo lief met auto`s. Op Fedde zijn verlanglijstje stonden een aantal playmobil sand voertuigen, hier maak je Yenthe op zijn minst net zo blij mee. Van ons krijgt ze wat speelgoed van Little People, een knuffel van Chase (Paw Patrol) en Skye en haar helikopter (ook van Paw Patrol). Kijk mee naar Yenthe haar verlanglijstje.

Yenthe heeft iets met ijsjes. Voor in de zandbak hebben wij al een aantal ijsvormpjes om mee te spelen. Deze ijscoset van playmobil sand is verkrijgbaar bij Toychamp. Zoals ik al schreef, speelt ze graag met haar keuken. Daarom heb ik deze vormen picknickmand van V tech ook op haar verlanglijstje gezet. Van Little People heeft ze een postbode met brieven. Ze kan uren zoet zijn met alle brieven in de brievenbus stoppen. Muntjes in een spaarvarken stoppen komt op hetzelfde neer, op deze manier kun je spelenderwijs leren tellen en kleuren opnoemen.

❀ Een hele hoop poppenspullen! Ze heeft namelijk alleen twee grote poppen, een potje en wat flessen. Een bedje, een kinderstoel, een bad, buggy en wat kleren voor de pop (schapen onesie en een pyjama) zouden leuk zijn om haar poppenspeelgoed mee uit te breiden. De poppenkleren van Lilliputiens zijn prijzig, maar zo mooi. Ze heeft een Lilliputiens pop en een Baby Born pop. Met beide speelt ze graag, het voordeel is dat de poppen even groot zijn en de poppen in elkaars kleren passen.

❀ Tot slot nog wat houten speelgoed voor bij haar keukentje. Waaronder deze ijsjes, een kistje met koekjes en haar favoriete fruit: banaan.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s