Een grote verrassing voor Fedde en Yenthe

De maand april is aangebroken, de maand waarin mijn kinderen jarig zijn, In de afgelopen dagen deelde ik het verlanglijstje van Fedde`s vierde verjaardag en het lijstje van Yenthe`s tweede verjaardag. Voor Fedde en Yenthe samen wilde ik graag een mooi houten buitenkeukentje laten maken. Ze spelen graag buiten en het wordt steeds mooier weer. Vorig jaar kregen ze samen een zandbak cadeau van mijn ouders. Hier hebben ze veel plezier van. Die buitenkeukens hebben ze wel eens op kinderdagverblijven en scholen. Het leek mij ook altijd erg leuk voor mijn kinderen. Maar het was nogal een zoektocht. Zelf zijn wij helaas niet handig genoeg om zoiets te bouwen. Ik vond een leuke via internet, maar tegen die tijd dat ik hem wilde bestellen was de prijs zo hoog geworden, totaal niet in verhouding voor wat je ervoor zou krijgen. Toen ik via Marktplaats ging zoeken naar een buitenkeuken, kwam ik terecht bij deze meneer. Hij reageerde snel, stuurde foto`s en updates en heeft het bij ons tot in de tuin bezorgd.

Fedde wist niets van dit alles tot op het moment tot het keukentje werd bezorgd. Wat een verrassing! Hij was dol enthousiast en heeft er al prachtig mee gespeeld. Yenthe lag nog op bed, maar vond het ook erg leuk. De verjaardagen duren nog even en het keukentje zou ook pas later klaar zijn. Omdat de komende tijd nog erg onzeker is en het nu mooi weer is, heb ik gevraagd of hij iets eerder bezorgd kon worden. Dat was het geval en nu staat dit mooie buitenkeukentje in onze tuin te pronken. Hij is echt prachtig, heel stevig en mooi afgewerkt. Hier gaan onze kinderen erg veel plezier van hebben.

6 reacties

  1. O, maar deze is gaaf! Wij hebben er eentje gehaald bij de Lidl ooit, kostte toen bijna niks in de aanbieding en de kleinste is er zo blij mee, echt een goede koop. Maar die van jullie is gewoon prachtig om te zien ook, wauw!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s