Terug na een korte pauze

Het was even twee weken stil op mijn blog, maar ik ben weer terug na een korte pauze. Deze blogpauze had niet echt een reden, wij waren gewoon lekker veel buiten in onze tuin. Momenteel doen wij niet zoveel bijzonders, daarom twijfelde ik of ik deze blog wel moet gaan publiceren. De foto`s uit deze blogpost staan in willekeurige volgorde en vond ik toch te leuk om niet met jullie te delen.

Er kwam een pakketje binnen van H&M. Voor het mooie weer bestelde ik twee korte broeken voor Fedde. Hij draagt ook graag joggingbroekjes, deze noemen wij hier in huis chillbroeken.

Voor mijn verjaardag kreeg ik een bon van Intratuin, hiervan kocht ik o.a. dit leuke bord van de foto hierboven. Bij Action haalde ik nog wat bloempotten en de flamingo. Hele groene vingers zal ik wel niet krijgen, maar ik vind het heerlijk om een beetje in en om huis aan te rommelen.

De hele tijd stil zitten is niet bepaald goed voor mijn conditie. Ik probeer iedere dag te touwtjespringen om mijn conditie weer een beetje op te bouwen.

Naast touwtjespringen ga ik een paar keer per week lekker met Fedde en Yenthe te fietsen, heerlijk met dit mooie zonnige weer.

We fietsen door de binnenstad, zo vreemd dat het nu door alles zo rustig is. Ik kan nog steeds moeilijk aan het idee wennen.

Wij fietsen langs ons oude huis, de buurt waar wij twee jaar geleden woonden, Fedde zijn peuterspeelzaal, daarna langs de geitjes en kippen in het park en weer op naar huis.

Uitgeteld op de bank in zijn nieuwe broek.

Hier thuis zijn ze helemaal weg van de zandbak, ze kunnen zo mooi buiten spelen.

Yenthe mag graag met poppetjes spelen. Ik kwam deze set tegen via Marktplaats voor een heel leuk prijsje. Baby born mini is allang niet meer verkrijgbaar. Best wel jammer, het is namelijk wel mooi speelgoed. Op Marktplaats is er nog een hoop te krijgen. Ze heeft er even leuk mee gespeeld, maar kwam daarna toch weer terug bij haar Little People. Dit blijft ze het allerleukste vinden.

Yenthe ligt op bed en Fedde is mooi aan het spelen, ik kruip achter mijn laptop om even een aantal blogs te gaan lezen.

Die avond maken wij zelf een pokebowl, wij houden zoveel over dat wij er twee avonden van kunnen eten.

Zodra de kinderen op bed liggen spelen Remco en ik een bordspel, ditmaal gaan wij voor Bezzerwizzer. Een spel met allerlei vragen waarvan sommige echt pittig zijn.

De volgende dag stappen wij weer op de fiets, het is lekker warm en we laten onze jassen dan ook thuis.

Klaar om te gaan!

In de middag komen er allemaal pakketjes, er zat ook een pakket bij met nieuwe schoenen voor Fedde en Yenthe.

Over de sandalen van Fedde twijfel ik, hij klaagt dat ze pijn doen maar vind ze wel heel leuk. Ik denk dat ik ze maar terugstuur. Die van Yenthe houden wij wel!

Ik maak een feestpannenkoek voor Fedde met smarties en chocoladepasta.

Er wordt weer de hele dag buiten gespeeld. Aan het einde van de middag kakken ze in en mogen ze even televisie kijken.

Als het aan Yenthe ligt staat er de hele dag Paw Patrol op.

Samen met Fedde bak ik nog een brownie. Dit is zo`n simpele bakmix waar je alleen water moet toevoegen. Wij gooien nog wat stukjes Oreo door de bakmix en versieren hem met glazuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s