Hoera, Fedde is 4 jaar!

En dan ben je ineens moeder van een kleuter en is Fedde gewoon alweer 4 jaar oud. Dat betekend ook dat ik al vier jaar moeder ben. Aan de ene kant voelt het nog maar zo kort geleden dat Fedde geboren werd. Aan de andere kant, het leven voor ik moeder werd voelt juist weer als eeuwen geleden. Toch een gek idee om ineens een kleuter in huis te hebben. Ondanks dat wij zijn verjaardag niet zoals de voorgaande jaren konden vieren, voelde hij zich dit jaar op en top jarig. Hij heeft genoten en wij automatisch ook. Fedde heeft een hele stapel kaarten gekregen. Mocht jij ook een kaart hebben gestuurd, heel erg bedankt daarvoor! Kijk mee naar de foto`s van Fedde`s vierde verjaardag.

Het weekend ervoor kwamen mijn ouders oppassen en vierden wij eigenlijk al een beetje Fedde`s verjaardag. De reden dat ze op moesten passen was niet al te leuk, waardoor het een hele dubbele dag was. Wij moesten namelijk naar de crematie van Remco`s opa.

Van mijn ouders kreeg hij een setje met Lego. Hij is erg graag aan het bouwen en vind het het allerleukste om zelf wat dingen te bedenken en zijn fantasie te gebruiken.

Een schot in de roos dit ding! Met water spelen is natuurlijk geweldig, maar als je fan bent van de brandweer is een brandweerspuit helemaal het einde.

Wanneer wij beneden komen op zijn verjaardag zelf, is het huis versierd en hangen er overal ballonnen. Fedde is helemaal onder de indruk.

Nadat wij alle kaartjes hebben gelezen is het tijd om de cadeautjes uit te pakken. Van de kinderopvang kreeg hij een mooie feesthoed en een leuke kaart. En van de peuterspeelzaal waren er de avond ervoor twee cadeautjes plus een kaart gebracht. Zo lief!

Remco had die ochtend chocoladetaart gehaald voor Fedde`s verjaardag, maar omdat hij zo gek is op donuts had hij hier voor de zekerheid ook een paar van meegenomen. Goede set, want de keuze viel toch op donuts. Dit keer geen kaarsjes op de taart, maar op een donut.

Een paar van de gekregen cadeautjes. Alles moest meteen open en hij heeft er prachtig mee gespeeld.

Opa en oma brachten cadeautjes langs en die avond aten wij patat van MC Donalds.

Dit doosje om te leren knippen is echt een succes. Fedde vind het nog wel heel lastig om te knippen. Nu ik steeds thuis ben met ze vind ik het leuk om hem echt een beetje op school voor te bereiden. Leren knippen, steeds verder leren tellen, sorteren, hem zelfstandiger laten worden etc. Ik ben zo trots op hem, het wordt al een echte grote jongen. Ik ben erg benieuwd hoe hij het straks op school gaat doen.

Ondanks dat wij voor familie en vrienden geen feestje voor Fedde hebben kunnen houden, doet het mij goed hoeveel mensen aan Fedde hebben gedacht. De hele dag is hij gebeld om hem te feliciteren, hij heeft een hele hoop mooie kaartjes gehad en zoveel lieve mensen die een cadeautjes voor hem bij de deur hebben gebracht.

Het mooie weer van de afgelopen tijd is ook echt genieten! Deze kleine diva heeft ook genoten van de verjaardag van haar grote broer, al het lekkers en de leuke cadeautjes waar ze af en toe stiekem mee heeft gespeeld. Over 1,5 week is zij aan de beurt en wordt ze twee. Wij gaan gewoon binnen twee weken van een dreumes en een peuter naar een peuter en een kleuter.

3 reacties

  1. Hihi de donut met een kaarsje, wat fijn dat hij zelf kon kiezen! Het lijkt erop dat hij een heel fijne verjaardag had! Jouw kindjes hun verjaardag valt niet ver van elkaar. Merk je daar een voor- of nadeel van?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s