Ontbijten met wafels en op zoek naar eendjes

Deze zonnige week kan gewoon niet meer stuk. In de herfst en winter moet ik mijzelf echt uit bed sleuren. De laatste tijd wordt ik automatisch wakker rond een uur of 7, zonder dat ik hiervoor een wekker hoef te zetten. Wanneer ik als eerste hier in huis wakker word en nog even rustig kan liggen, start mijn dag het allerbeste. Ik geniet van de minuten dat ik nog even kan liggen voor de dag van start gaat, vanachter het rolgordijn zie ik al een paar felle zonnestralen naar binnen schijnen. Straks lekker ontbijten en snel naar buiten! Ik heb nu al zin in deze dag. Wanneer deze gedachte door mijn hoofd spookt, hoor ik Yenthe in haar kamer al om mij roepen. Snel kleed ik mij aan om haar uit bed te kunnen halen. Na een nacht slapen is ze altijd zo enthousiast om ons weer te zien. Ik til Yenthe uit bed en ze slaat haar armen om mij heen en plant een stuk of 4 kusjes op mijn wang. Fedde is inmiddels ook wakker geworden en staat nog net niet te springen op zijn bed. Ik geloof dat er geen betere start is voor een dag zoals deze..

Wij ontbijten altijd met een broodje, maar ditmaal had ik Fedde wafels beloofd. Hij wilde ze al bij het ontbijt, ach waarom ook niet!

Ik neem er zelf ook eentje. Er kunnen zo`n 6 tot 8 wafels uit een pakje en er hoeft alleen maar water bij. Terwijl ik dit typ bedenk ik mij dat dit ook wel een leuk idee is voor Fedde en Yenthe`s traktatie voor op de kinderopvang.

We doen wat kleine boodschappen. Wij blijven om en om bij Fedde en Yenthe wachten in de auto. Remco moest naar een paar winkels en ik moest naar de speelgoedwinkel. Yenthe heeft nog geen zonnebril, bij Toychamp zag ik een zwarte met glitters en nam hem voor haar mee.

Via een ruilpagina op Facebook biedt iemand een stapel tijdschriften aan, Uiteindelijk ruil ik een chocoladereep tegen een hele stapel oude Flow boekjes.

Bij thuiskomst pak ik meteen een tijdschrift erbij. Met een heel klein stukje chocola. Deze Tony reep is nieuw. De smaak kers, wit, kandijkoek leek me erg lekker. Ik denk dat ik hem wel opnieuw zou kunnen kopen, hij was lekker maar ik herkende er niet veel van de smaak in terug.

In de Flow staan regelmatig leuke recepten of andere tips. Deze zag ik voorbij komen, volgens mij is het nu ook rabarber seizoen. Dit receptje wil ik binnenkort wel eens proberen. Iemand nog tips om zelf lekkere jam te maken?

Remco maakte een goed belegde tosti met kaas, ham, mozzarella, pesto en rucola.

Ik hou van dit weer, maar ik moet er echt even uit!

Aan het einde van de middag wandelen wij met zijn drieën een stukje. Ik kies de route die wij meestal nemen, langs het water, op zoek naar eendjes. Ik vind het jammer dat er hier in de buurt niet meer van deze mooie wandel en fiets route`s zijn.

Na het avondeten trek ik een comfortabele pyjama aan en kijken wij nog wat tv.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s