Een nieuwe richting inslaan

In de afgelopen tijd lag de focus iets meer bij Instagram en heb ik mijn blog wat links laten liggen. Maar.. Er kan niets op tegen het goede oude bloggen, via Instagram kan ik mijn ei niet kwijt. Ik vind het heerlijk om blogjes te tikken en wil de komende tijd meer schrijven over mijn huidige interesses. Met mijn blog wil ik andere moeders gaan stimuleren om rustiger en gezelliger te gaan leven. Bloggers worden vaak gezien als influencers, meestal werken influencers samen met bedrijven om producten te promoten. Ik wil jullie ook beïnvloeden, maar dan om een stapje terug te gaan. Minder kopen, gezellige momenten creëren, mooie herinneringen maken, geld bewuster uitgeven, je hart volgen, kortom een manier van langzaam leven creëren. Dit zal naar voren komen in de fotodagboeken en in de overige blogposts. De komende tijd gaat mijn blog dus een andere kant op, zijn jullie al benieuwd?

De laatste schooldag van deze week voor mijn kleine vriend en dan lekker lang weekend.

Sinds een paar jaar heb ik last van hooikoorts, het lijkt ieder jaar een klein beetje erger te worden. Op het moment kan ik bijna niet buiten zitten zonder zonnebril. Hooikoorts is erg hinderlijk. De lente en zomer waren altijd mijn favoriete seizoenen, maar momenteel verlang ik weer naar de nazomer of het begin van de herfst. Ik vind het zo jammer dat ik door mijn hooikoorts minder kan genieten van het mooie weer.

Op de terugweg fietsen wij via een omweg naar huis, het is heerlijk weer. Het is zo gezellig met Yenthe, ze wijst alle auto`s aan en doet steeds haar hoofd naar achteren zodat wij een klein beetje kunnen knuffelen en ik haar een kusje kan geven.

Bij thuiskomst gaat Yenthe fijn spelen en ik ruim nog wat dingen op. Voor we het weten is het 10:00 uur, tijd om wat fruit te gaan eten. Wij delen een appel en een banaantje en lezen samen een boek.

Ze ‘pikt’ de banaantjes uit mijn bakje en doneert haar appels vervolgens weer aan mij.

Wanneer ze steeds in haar ogen wrijft en met Woezel op de bank gaat liggen is het mij wel duidelijk, maar even op bed!

Even een rustig momentje voor mijzelf, tijd om wat blogs te gaan lezen en wat blogplannen voor de komende tijd te gaan maken.

Ik kak een beetje in, tijd om te gaan lunchen. Bij mijn broodje en appel neem ik een flink glas water en tegelijkertijd lees ik een oude Flow die ik laatst via een ruilpagina heb gescoord.

Na een uurtje maak ik Yenthe weer wakker en is het tijd om Fedde op te halen.

Zo blij! Wij hebben nu fijn weekend! Hij kwam zo blij uit school en heeft weer een hele leuke ochtend gehad.

Een vriendin kwam op visite samen met haar dochter. Het was ontzettend gezellig, we dronken thee met iets lekkers en hebben leuk zitten praten terwijl de kinderen mooi aan het spelen waren.

Remco maakte quesadilla, dit is momenteel echt een van mijn lievelingsmaaltijden.

In de avond voel ik mij niet zo fit. Ik neem een douche, schrijf nog snel deze blog en duik daarna mijn bed in.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s